Winterconcert met jeugd

Zondagmiddag 14 december gaf de Olster Harmonie een winterconcert in de Dorpskerk. Naast een optreden van het A-orkest was er ook een grote rol weggelegd voor voor de jeugd van de Harmonie.

Bij de ingang speelde de blokfluitgroep een paar vrolijke liedjes om het publiek vast in de stemming te brengen. Voor het eerst speelden zeven (jeugd)leden mee met het A-orkest. Deze leden hebben dit jaar hun A-diploma gehaald, oefenen elke week een half uur mee met het ‘grote’ orkest en mochten twee nummers meespelen. Daarnaast traden zij ook op met het leerlingenorkest. Verder kon men luisteren naar een klarinetkwartet, een koperensemble en een mooie medley uit de populaire Walt Disneyfilm ‘Frozen’.

Om de winterse sfeer te vergroten, verzorgden acteurs van Toneelvereniging Herman Heijermans tussendoor leuke, korte optredens en was er glühwein te krijgen.