Financiële ondersteuning voor Opstaporkest

Op 13 juni mocht onze voorzitter André Smit een cheque ter waarde van € 1.250,- in ontvangst nemen van het Rabobank Coöperatiefonds. Het fonds draagt daarmee bij aan het project Opstaporkest Olst. Ook showkorps Amicitia, muziekvereniging Ons Genoegen en Dansgroep Ralda ontvingen een zelfde cheque van het Coöperatiefonds voor gelijksoortige projecten in Wijhe/Boerhaar, Heino en Raalte.

Ook van de stichting Kunst en Cultuur Olst-Wijhe hebben we een bijdrage gekregen van €1000. “Het Opstaporkest is een mooi initiatief en biedt kinderen in Olst de mogelijkheid actief te musiceren en te proeven aan het verenigingslidmaatschap.”, aldus de stichting.

We zijn erg blij met de financiële ondersteuning van beide fondsen. Hieruit blijkt een grote waardering voor het project. Ondertussen zijn we met anderen en Muzieknetwerk Salland druk met alle voorbereidingen. Het is een ambitieus project, maar volgens ons noodzakelijk voor de toekomst van onze vereniging in het bijzonder en voor muziek maken in het algemeen. Daarbij kunnen we niet over één nacht ijs. Meer informatie over het Opstaporkest is te lezen in het bericht Nieuw project: Opstaporkest.

20170613_165025

Bewaren