Deel onze website op Facebook
12 december: Op-en-Top-Kerstconcert

Zaterdagavond 12 december geeft Muziekvereniging Olster Harmonie een ‘Op en top Kerstconcert’ in de Dorpskerk aan het Kerkplein in Olst. Het concert begint na afloop van de Kerstmarkt die zaterdagmiddag/avond plaatsvindt in het centrum van Olst. Daar kunt u ook al de Kerstman tegenkomen die u persoonlijk uitnodigt om naar het Kerstconcert te komen. Het concert begint om 20.30 uur met populaire en vrolijke kerstmuziek, afgewisseld met sfeervolle traditionele kerstnummer uitgevoerd door het Harmonie-orkest. Voor u zullen ook optreden de slagwerkgroep aangevuld met twee jeugdleden, twee kleine ensembles en u kunt daarnaast genieten van een sfeervol optreden van de Swinging Woodnotes, een gezellig en enthousiast vrouwenkoor uit Epe. Meezingen is toegestaan. De toegang van het concert in de Dorpskerk is gratis. Na afloop van het concert kunt u napraten onder het genot van warme chocolademelk, glühwein en/of warme rookworst.

Jeugd – kerstmarkt -worst

Maar liefst tien jeugdleden spelen zaterdag mee met het ‘Op en top Kerstconcert’ en voor vier jeugdleden wordt dat de eerste keer. Deze leden oefenen elke week een half uur mee met het ‘grote’ orkest en mogen steeds meer stukken meespelen. Zij treden ook op met het leerlingenorkest van de Olster Harmonie, dat bij het Kerstspel ‘De geboorte van Jezus’ in park De Olsterhof speelt. Het Kerstspel wordt zaterdag twee keer uitgevoerd: om 17.00 uur en om 18.45 uur. Het Kerstspel en de Kerstmarkt zijn georganiseerd in samenwerking met ondernemersvereniging GO, Kinderboerderij De Vijverhof en Toneelvereniging Herman Heijermans. De Olster Harmonie staat ook met een kraam op de Kerstmarkt. U kunt daar de overheerlijke warme rookworst eten en het jubileumboek over de geschiedenis van de Olster Harmonie kopen.

Jubileumjaar Olster Harmonie

Het ‘Op en top Kerstconcert’ is de tweede activiteit die in het teken staat van het jubileumjaar van de Olster Harmonie. Op 12 maart volgt een slagwerkconcert en begin juli 2016 een Harmoniedag XL.