Deel onze website op Facebook
4 oktober: Boekpresentatie en expositie

JvA-20151003-0344Zondagmiddag 4 oktober werd de expositie ‘van droom tot daad’ geopend, waarin de geschiedenis van de Olster Harmonie ook een prominente rol heeft. Deze expositie van historische vereniging ‘t Olster Erfgoed is nog tot eind december te zien in de expositieruimte op de verdieping van het Infocentrum IJssel Den Nul.

Boekpresentatie

De Harmonie heeft vanwege het jubileum een boek en dvd uitgegeven. Het boek in zondagmiddag officieel gepresenteerd in het Infocentrum IJssel. André Smit overhandigde het eerste exemplaar aan Klaas Jager, die al 81 jaar lid is van de vereniging en aan oud-voorzitter Jan Bos wiens hulp bij het maken van de documentaire onbetaalbaar is geweest. Het boek werd door de aanwezigen direct goed gekocht en bekeken en er kwamen veel positieve reacties. Met name op de opmaak, die is vormgegeven door de bariton-saxofonist van de Olster Harmonie,JvA-20151003-0335 Carin Kiezebrink.

Boekverkoop

Het boek (inclusief film) is te koop voor € 12,50. Donateurs (min bijdrage €10,-/jaar) kunnen het boek kopen voor €10,-. Er is nu een speciale actie: mensen die in het muzikale seizoen 2015-2016 donateur worden voor € 10,- per jaar, ontvangen het boek gratis. Dit kan door een mail te sturen naar jubileumolsterharmonie@gmail.com. Daarnaast is het boek ook te koop bij boekhandel Korten en bij het Infocentrum IJssel Den Nul.

Lunch

JvA-20151003-0307Na de opening van de expositie en de presentatie van het boek, genoten de leden van de Olster Harmonie van een heerlijke lunch op het terras met zicht op de Lange Kolk, terwijl het leerlingenorkest en de Holstobloazers zorgden voor de muzikale opluistering. Een mooie afsluiting van een geslaagd en gezellig jubileumweekend.

Fotoreportage

Jan van Aefst heeft van het jubileumweekend een uitgebreide fotoreportage gemaakt. Deze is te zien bij de fotoalbums op onze Facebookpagina.