Deel onze website op Facebook
Jubileumactiviteiten

OHlogo90jrOp 23 augustus 2015 is het 90 jaar geleden dat de Olster Harmonie werd opgericht. Dat willen we vieren met diverse activiteiten gedurende het seizoen 2015-2016.

Reünieconcert
Zaterdag 3 oktober starten we met een reünie-concert in sporthal De Hooiberg. Oud-leden worden uitgenodigd om mee te spelen in een groot reünieorkest. Ook komen er bevriende muziekverenigingen uit Borghorst (D), Baflo en Uithuizen.
Boekpresentatie en expositie
Zondag 4 oktober vindt in het Infocentrum op Den Nul de presentatie plaats van het jubileum-magazine en –film. Tevens wordt i.s.m. historische vereniging Olster Erfgoed een expositie over de Harmonie geopend.
Kerstconcert
Zaterdag 12 december is er weer een Kerstmarkt in het centrum van Olst. De Olster Harmonie sluit de markt af met een Op-en-Top-Kerstconcert in de Dorpskerk. Ingrediënten zijn een gezellige kerstsfeer, veel kerstmuziek en een swingend koor.
Slagwerkconcert
Zaterdag 12 maart 2016 vieren we dat 60 jaar geleden de drumband werd opgericht. Slagwerk speelt de hoofdrol tijdens een slagwerkconcert met speciale acts in het Holstohus.
Harmoniedag-XL
Zaterdag 2 juli 2016 sluiten we het jubileum-seizoen af met een Harmoniedag-XL in het park. Denk daarbij aan een muzikale stertocht door het dorp, Tiroler muziek, blaaskapellen en een knallende afsluiting door bigband Cool24.