Deel onze website op Facebook
Opgave reünie -gesloten-

Logo0H_90jr_4x3Reünieweekend 3 en 4 oktober 2015

De afgelopen 90 jaren hebben heel veel mensen muziek leren spelen bij de Olster Harmonie. Sommige muzikanten zijn meer dan 80 jaar lid geweest en enkelen hebben een paar jaar meegespeeld in het A-orkest en/of de slagwerkgroep. Lijkt het jou ook niet leuk om een heleboel mensen weer te ontmoeten, herinneringen op te halen en nog een keer samen muziek te maken? Dat kan allemaal tijdens het reünieweekend. Er hebben zich al meer dan 20 oud-leden opgegeven!

Programma: zaterdag 3 oktober 2015

Als je mee wilt spelen word je om 14.30 uur ontvangen in sporthal De Hooiberg met koffie/thee. Je krijgt een leeninstrument (voor wie geen instrument heeft) en daarna gaan we de twee muziekstukken repeteren die je van tevoren hebt ontvangen.

Na de repetitie gaan we met z’n allen eten en is er genoeg tijd om bij te praten. Om 20.00 uur begint het reünieconcert. Naast het optreden van het A-orkest van de Olster Harmonie treden ook Excelsior Baflo samen met Opwaarts Uithuizen uit Groningen, en het reünie-orkest op. Ook de Prinzen Spielmannszug uit Borghorst heeft een uitnodiging gekregen. Allemaal mensen en verenigingen waarmee we vanuit de historie een band hebben. Het reünie-orkest bestaat uit het huidige A-orkest van de Olster Harmonie aangevuld met de oud-leden. Na afloop is er vanaf ca 23.00 uur een afterparty in het sportcafé De Hooiberg.

Gastgezinnen

Woon je nog in Olst of heb je nog familie in Olst, dan heb je vast geen slaapplek nodig. Als dat niet zo is, dan hebben wij een lijst met gastgezinnen waar je van harte welkom bent voor een overnachting. Want waarom zou je blijven slapen? Niet alleen omdat het veel te laat wordt om nog naar huis te gaan. Zondag hebben we ook nog een leuk programma.

Programma zondag 4 oktober 2015

Zondag starten we om 11.30 uur in het Infocentrum IJssel Den Nul met koffie/thee. Iedereen wordt muzikaal welkom geheten door onze eigen Holstobloazers. Om 12.30 uur zal een tentoonstelling over de historie van de Olster Harmonie worden geopend. Deze maakt onderdeel uit van een expositie van historische vereniging Olster Erfgoed. Daarna gaan we samen brunchen en om 14.00 uur vindt de officiële presentatie plaats van het jubileumboek en –film. Het leerlingenorkest zal dit muzikaal opluisteren. Rond 15.00 uur gaan we afscheid nemen van onze gasten.

Opgeven

In verband met de organisatie willen we graag weten hoeveel mensen meespelen, mee-eten en een gastgezin nodig hebben. De last-minute beslissers kunnen zich tot uiterlijk zondag 27 september nog opgeven via een digitaal inschrijfformulier via deze link. Let op: alleen zolang er nog instrumenten beschikbaar zijn of als je zelf je instrument meeneemt.