Deel onze website op Facebook
14 december: TOP2000-concert

Zaterdag 14 december spelen we voor de 3e keer het TOP2000-concert. De popquiz is inmiddels uitgegroeid tot een traditie waar diverse teams van familie, vrienden, buren of collega’s aan meedoen. Zoals de naam van het concert al doet vermoeden, zal de Olster Harmonie diverse nummers uit de Top 2000 spelen. Dit jaar met medewerking van een nieuwe band: The Sunny Side. Ook zal onze eigen slagwerkgroep een bijdrage leveren.

De inschrijving voor de popquiz is inmiddels gesloten. Het aantal inschrijvingen heeft de verwachting ver overtroffen. We zijn er enorm trots op dat we voor een volle zaal muziek mogen maken en dat we onze muziek aan een breder publiek mogen laten horen. Voor de deelnemende teams ligt eeuwige roem te wachten! Welk team levert de “Beste Muziekkenner van Olst”?

Graag tot ziens op zaterdag 14 december in het Holstohus. De zaal gaat open om 19.30 uur. We beginnen om 20.00 uur.

Related Projects