Deel onze website op Facebook
14 december: TOP2000-concert

Zaterdag 14 december spelen we voor de 3e keer het TOP2000-concert. De popquiz is inmiddels uitgegroeid tot een traditie waar diverse teams van familie, vrienden, buren of collega’s aan meedoen. Zoals de naam van het concert al doet vermoeden, zal de Olster Harmonie diverse nummers uit de Top 2000 spelen. Dit jaar met medewerking van een nieuwe band: The Sunny Side. Ook zal onze eigen slagwerkgroep een bijdrage leveren.

De inschrijving voor de popquiz start op 1 november. Je kan als teamcaptain je team opgeven via dit contactformulier. Je team bestaat uit minimaal 2 en maximaal 6 personen. Vermeld in het onderwerp “opgave TOP2000” (niet vergeten!). Eeuwige roem ligt op je te wachten! Word jij met je team de “Beste Muziekkenner van Olst”?

Wat willen we van je weten:

1.  Naam van je team
  2.  Je naam (jij bent de teamcaptain)
  3.  je e-mailadres
  4.  je telefoonnummer
  5.  de namen van je teamleden.

Alleen als je alle bovenstaande punten hebt beantwoord, nemen we je aanmelding aan. De eerste 13 volledige aanmeldingen zijn zeker van een plekje in de zaal met deelnemers. In volgorde van binnenkomst zullen de volgende teams op de reservelijst worden geplaatst.

Graag tot ziens op zaterdag 14 december in het Holstohus. De zaal gaat open om 19.30 uur. We beginnen om 20.00 uur.

Related Projects