Deel onze website op Facebook
20 juni: Harmoniedag

Weer een muzikale middag in het Olsterhof!
Dat Olst bruist van de muziek is een gegeven. Na opnieuw een fantastische dag met de Best Music Act of Olst is het nu de beurt aan de Olster Harmonie met haar jaarlijkse Harmoniedag.

Jaarlijks Harmoniedag zaterdag 8 juli
Zaterdag 8 juli zal het park de Olsterhof weer bol staan van verschillende optredens. Naast een optreden van de jeugdleden van de Olster Harmonie en de Junior Slagwerkgroep, zijn er ook optredens van Ons Genoegen uit Heino en de Wijhese Harmonie. De Slagwerkgroep en het Harmonieorkest maken het programma compleet.

Samenwerking met Riverside Junction en anderen
Het Harmonieorkest sluit samen met de band Riverside Junction de muzikale middag af. Een unieke samenwerking, waarbij de gitaristen van de band het orkest ondersteunen bij een aantal nummers, waaronder een mix van een aantal Rock Classics. Andersom nemen muzikanten van de Harmonie plaats in de band. De samenwerking is een mooie kruisbestuiving met als doel, samen te musiceren en anderen te enthousiasmeren voor muziek.
De samenwerking met Riverside Junction is er één van de vele. De hele middag staat in het teken van verbinding. De Prinsengarde van de Iesselzotten en Scouting Olst-Wijhe zorgen dat er voor het publiek en de muzikanten een natje en een droogje te krijgen is. Kinderen kunnen zelf hun broodjes bakken en daarnaast zijn er ook andere versnaperingen te krijgen.

Nieuw initiatief: Opstaporkest
De Olster Harmonie is constant naar op zoek de verbinding. Samenwerking met anderen om de mogelijkheid te bieden meer mensen in contact te laten komen met muziek. Zo is er de afgelopen periode subsidie toegekend voor het zogenaamde ‘Opstaporkest’. Een initiatief dat na de vakantie van start gaat. Samen met een aantal andere partners gaat de Olster Harmonie muziek maken nog toegankelijker maken voor kinderen. Het geld daarvoor is beschikbaar gesteld door de Stichting Kunst en Cultuur Olst-Wijhe en het Coöperatiefonds van de Rabobank. Op de Harmoniedag kunt u hier meer informatie over krijgen.

De Harmoniedag start om 13.30 uur in de Olsterhof en duurt tot ongeveer 18 uur. De toegang is gratis.

Programma

  • 13.30 Ons Genoegen (Heino)
  • 14.20 C-orkest Olster Harmonie
  • 14.50 Slagwerkgroep + Junior Slagwerkgroep
  • 15.20 Wijhese Harmonie
  • 16.10 B-orkest Olster Harmonie
  • 16.30 A-orkest
  • 17.00 Riverside Junction

 

Related Projects