Onlangs mocht wethouder Frank Niens (gem. Raalte) uit handen van Koningin Máxima een bokaal in ontvangst nemen. Dit voor de inzet voor meer muziekonderwijs. Samen met andere verenigingen in de regio werkt de Olster Harmonie samen in ‘Muzieknetwerk Salland‘.

Door middel van deze samenwerking en de steun van de gemeente Raalte en de gemeente Olst-Wijhe kunnen wij ons inzetten voor muziekonderwijs op scholen. Dat is belangrijk werk, want muziek is ontzettend goed voor de ontwikkeling van kinderen. Daar dragen we graag ons steentje aan bij. Daarnaast is het natuurlijk ook nog eens hartstikke leuk. Niet alleen voor kinderen, maar juist ook voor volwassenen.

Op de foto staan vertegenwoordigers van MNS, samen met de wethouders Niens (Raalte) en Olthof (Olst-Wijhe). Koningin Máxima is erevoorzitter van Stichting ‘Méér Muziek in de Klas‘.