Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Harmonie muziekfabriek ( Uitgesteld)

5 maart 2020 - 6 juli 2020

Harmonie Muziekfabriek uitgesteld

Update 8 januari ’21De Harmonie Muziekfabriek is door alle onduidelijkheid rondom de ontwikkelingen met Covid-19 voor onbepaalde tijd uitgesteld. Mocht je geïnteresseerd zijn om aan te haken, zodra het weer mogelijk is, laat je gegevens dan hier achter. We houden je dan op de hoogte van de ontwikkelingen

Update 16 maart ’20In verband met het coronavirus heeft de overheid besloten om alle sociale contacten tot een minimum te beperken tot 6 april.

Update 1 april ’20: De maatregelen rondom de coronacrisis maken het niet meer mogelijk om voor de zomervakantie de Harmonie Muziekfabriek af te ronden. Het bestuur heeft daarom besloten de Harmonie Muziekfabriek te verplaatsen naar na de zomervakantie. In het bericht hieronder zijn de data aangepast.

Hou de berichtgeving op onze site en de pagina’s op Facebook, Instagram en Twitter in de gaten. De ontwikkelingen rondom het Coronavirus gaan snel. En we hopen dat het nu snel de goede kant opgaat. 

 

12 lessen voor 12 euro

Op een nader te bepalen datum gaat de Harmonie Muziekfabriek van start. Maak kennis met de muziekinstrumenten van de Olster Harmonie. Je gaat in 12 lessen op verschillende instrumenten muziek maken. Na 7 lessen maak je een keus op welk instrument je verder wil oefenen voor het afsluitende optreden. Je krijgt dan 3 lessen op je instrument naar keuze. Aan het eind van de serie zijn er dan nog 2 gezamenlijke repetities. Want aan het eind laat je met je groep tijdens een concert zien en horen wat je na 12 lessen al kan.

Bij voldoende aanmeldingen starten wij een aparte jeugd- en volwassenengroep.

De lessen worden gegeven door onze professionele docenten. De duur van de lessen en de tijden zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. We kunnen het tarief voor deze 12 lessen zo laag houden, dankzij een bijdrage van het Rabobank Coöperatiefonds. Wanneer je na 7 lessen mag kiezen op welk instrument je verder wil, dan mag je het instrument ook mee naar huis nemen.

DOE MEE EN ERVAAR HOE GEZELLIG HET IS OM SAMEN MUZIEK TE MAKEN

Opgeven voor de Harmonie Muziekfabriek kan hier. Vermeld hier in ieder geval je leeftijd erbij. Na opgave sturen we je de verdere informatie toe.

Gegevens

Begin:
5 maart 2020
Einde:
6 juli 2020