Donateurs

Voor het bloeiend houden van een vereniging is geld nodig. Dit geld is nodig voor zaken als de opleiding van (jeugd)leden, de aanschaf en het onderhoud van onze instrumenten en uniformen en het in stand houden van ons leerlingenorkest. Voor onze inkomsten zijn wij o.a. afhankelijk van de bijdragen van onze leden en inkomsten uit onze acties (inzameling oud papier, rookworstactie, paaseitjesactie, oud ijzeractie). Daarnaast ontvangen wij subsidies, bijdragen van sponsoren, maar ook van onze donateurs.

 

Donateur worden

Wanneer je onze vereniging een warm hart toedraagt, word dan donateur van de Olster Harmonie. Je kunt al donateur worden voor €10,= per jaar. Je ontvangt dan onze nieuwsbrief en je krijgt korting op de entree voor onze concerten.

Klik hier om je via een online formulier aan te melden als donateur.

 

Bestaande donateurs

Als je al donateur bent ontvang je jaarlijks een donateurskaart. Hierop staat vermeld welk bedrag je schenkt. Indien je de Olster Harmonie hebt gemachtigd om jouw bijdrage jaarlijks door middel van een automatische incasso van jouw rekening te laten afschrijven staat op de adressticker naast het bedrag ‘Machtiging’. Als je geen gebruik maakt van een jaarlijkse automatische incasso kun je jouw bijdrage overmaken naar bankrekening NL38 RABO 0348 7108 79 t.n.v. Muziekvereniging Olster Harmonie. Ook is het mogelijk om een éénmalige machtiging te geven. Dit kan door een online formulier in te vullen.

Bewaren