Iedere zaterdag tussen 10:00 en 12:00 uur bij DéGé aan de Meente in Olst kunt u uw papier en karton afgeven.

Door de uitbraak van het Coronavirus en de verregaande maatregelen van de overheid, hebben ook de inzamelaars van oud papier en karton rekening te houden met de gezondheid van haar vrijwilligers en die van u. Daarom vragen wij u het volgende:

• beperk het brengen van oud papier tot het minimum. Bewaar het bij voorkeur tot de maatregelen niet meer van kracht zijn;
  • vermijd direct contact met de inzamelaars en neem een minimale afstand van 1,5 meter in acht;
  • breng geen oud papier naar de brenglocatie (In Olst: DéGé aan de Meente) wanneer u tot een risicogroep behoort;
  • breng geen oud papier naar de brenglocatie wanneer u klachten heeft (neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts);
  • volg de aanwijzingen van de vrijwilligers op, ook al zijn uw bedoelingen goed.

Iedere laatste zaterdag van de even maand (behalve de vakantiemaand augustus), halen vrijwilligers van C.V. “Iesselzotten Olst” in het buitengebied van Olst het oud papier op. In verband met de coronacrisis gaat de ronde van 25 april niet door. De eerstvolgende ophaalronde in het buitengebied is zaterdag 27 juni. Onder voorbehoud van de maatregelen vanuit de rijksoverheid.

Wij zijn  u dankbaar voor uw oud papier, maar zijn u ook dankbaar voor uw medewerking in deze rare tijden voor iedereen. De Olster Harmonie wenst iedereen een goede gezondheid toe.