update 12 maart: In verband met het coronavirus is de workshop afgelast. Er zal voor later dit jaar een nieuwe datum worden gepland. Hou onze website in de gaten en onze pagina’s op Facebook, Instagram en Twitter.

Op zondag 15 maart geeft de Olster Harmonie een gratis workshop. We starten om 14.00 uur in het Holstohus.

De workshop is gratis en wordt gegeven door de enthousiaste en jonge Kees van der Harst. Naast klarinettist en saxofonist, is hij ook docent en dirigent. Hoewel hij van huis uit houtblazer is, kan hij ook veel vertellen over andere instrumenten.

De workshop is vooral bedoeld voor kinderen vanaf groep 4 basisschool, maar ook volwassenen zijn van harte welkom om mee te doen. Er zijn vrijwilligers van de Harmonie aanwezig om vragen te beantwoorden en om instrumenten uit te proberen.

Na deze workshop heb je een idee van de instrumenten die je bij de Olster Harmonie kan leren bespelen. Je kan dan gelijk besluiten om mee te doen aan de Harmonie Muziekfabriek

Wil je meedoen met de workshop, geef je dan hier op. Vermeld daarbij je naam, leeftijd en telefoonnummer. We sturen je dan per mail een bevestiging. Het telefoonnummer gebruiken we voor het geval er op het laatst wijzigingen zijn.