De Holstobloazers

De Holstobloazers is de blaaskapel die sinds 2007 de straatoptredens verzorgt voor de Olster Harmonie. Je ziet ze onder meer op straat bij de jaarlijkse avondvierdaagse, palmpasenoptocht en de intocht van sinterklaas. Daarnaast treden zij op voor winkeliers, op braderieën, met carnaval, bij speciale voetbalwedstrijden, straatfeesten, etc.

Gekleed in stijlvolle zwarte blouses met op de rug het logo maakt deze blaaskapel makkelijk in het gehoor liggende muziek. De muziekkeuze wordt uiteraard afgestemd op het soort optreden. Zo zullen De Holstobloazers tijdens de intocht van Sinterklaas sinterklaasliedjes spelen en met carnaval zullen een aantal dweilnummers worden toegevoegd.

Bij Holstobloazers spelen niet alleen muzikanten van de Olster Harmonie. Er zijn ook muzikanten van bijvoorbeeld de Wijhese Harmonie,  maar ook mensen die niet meer bij een vereniging spelen, maar wel bij een straatorkest willen spelen. 20130921_JaarmarktHolstobloazersZe komen uit Zwolle, Deventer, Wijhe, Wesepe etc. De opbrengsten van de optredens komen volledig ten goede aan de Olster Harmonie.

Wil je weten of De Holstobloazers een optreden voor je kunnen verzorgen? Neem dan  contact op met Anita ten Broeke, antenbe@hotmail.com, telefoon 0570 – 563938.

Het huidige repertoire bestaat onder meer uit:

  • Apache (The Shadows)
  • Besame Mucho (Dennie Christian)
  • De Woonboot (Stef Ekkel)
  • I’ve got the Music in me (Kiki Dee)
  • Series uit mijn Jeugd (One Two Trio)

JvA-20140413-0035

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren