Sinds 2019 hebben we de traditionele Harmoniedag en de Best Music Act van Olst samengevoegd. Een samenwerking met MEC/Popschool Olst-Wijhe, Muziekschool Olst-Wijhe, BijRipperda en UtHuus die ons prima is bevallen.

Door het corona virus kan ‘Muziek an de Diek’ dit jaar helaas niet doorgaan. Op 3 en 4 juli 2021 (onder voorbehoud) komt er een weekend lang ‘Muziek an de Diek’ van alle kanten en klanken!

De Olster Harmonie neemt een deel van het muzikale programma voor haar rekening. Op schitterend verlichte podia zullen verschillende blaasorkesten, zangkoren, slagwerkgroepen en andere bandjes hun muzikale hoogstandjes tonen.

Pop/rockband Riverside Junction sluit de Harmoniedag 2017 af

Er staan zeker optredens van het A-orkest, het jeugd orkest en de slagwerkgroep op het programma. Daarnaast komen er ook andere muzikale groepen aan bod.

Trek in… eten en drinken? BijRipperda en Eetkamer Hier is Ut zorgen voor de innerlijke mens. Tussen 18.00 uur en 20.00 verzorgt Hier is Ut voor een gering bedrag een buffet waarvoor iedereen zich kan opgeven (onder voorbehoud).

Om 20.00 uur stond het concert Tour of Freedom van de militaire kapel Fanfare Bereden Wapens op het programma. Hopelijk kunnen ze dit op 3 en 4 juli (2021) uitvoeren.