Het kamp van de Olster Harmonie was een groot succes. Het kamp is na vele jaren weer opnieuw georganiseerd en het was erg leuk. Met de auto gingen we weg en kwamen we aan in een bos, waar we broodjes hebben gebakken, vanaf daar begon HET KAMP. De tassen en koffers waren al afgezet bij het huisje, dus daar hoefden we ons geen zorgen meer over te maken. We logeerden in een huis met 3 kamers, een ‘woonkamer’ en twee slaapkamers, één voor de leiding en één voor de kinderen. We hebben het hele weekend met z’n allen activiteiten gedaan.

Zo hebben we een middag spelletjes, een GPS-wandeling en een vossenjacht gedaan, maar we gingen ook dingen doen als springtouwen en zwemmen. Bij de vossenjacht was de leiding verkleed en verstopt in het park. Wij werden in groepjes verdeeld en moesten alle leiding zoeken om zo een woord te vormen. ’s Avonds kon een kussengevecht natuurlijk niet ontbreken.

Het was een grote en gezellige groep, er waren rond de 30 kinderen mee en acht man leiding, waarvan twee keukenbrigade. Het was zeker een zeer geslaagd kamp en ik heb nu al zin in het volgende.

Liselot Cornelisse, jeugdlid