We zijn blij dat we kunnen melden dat we erin geslaagd zijn een nieuwe dirigent te vinden. Onze drie orkesten staan vanaf 1 februari onder leiding van Inge Donker.

Inge heeft voor uiteenlopende ensembles en orkesten gestaan. Naast dirigent van de Olster Harmonie geeft ze momenteel ook leiding aan chr. muziekvereniging Juliana – de Bazuin in Hollandscheveld en bigband New Place uit Nieuweroord. Daarnaast is ze koperdocent bij genoemde muziekvereniging en is ze verbonden aan Scala, centrum voor de Kunsten in Hoogeveen.

Bij de Olster Harmonie gaat Inge, naast dirigeren, ook blokfluitles geven en onze AMV-cursus verzorgen. We zijn erg blij dat we daarmee de doorgaande lijn binnen onze opleiding kunnen borgen.

Als je niet kunt wachten tot ons eerste concert om kennis te maken met Inge Donker, kom dan gerust eens langs op een repetitieavond op woensdag (tijden zie Informatie).