Zaterdag 18 april stapt het A-orkest van de Olster Harmonie met alle muziekinstrumenten in de bus. De bestemming is het Noord-Groningse Uithuizen. Hier wordt samen met Excelsior uit Baflo en Arbeidersmuziekvereniging Opwaarts uit Uithuizen een triple-concert gegeven. Dit concert begint om 19.30 uur.

‘s middags wordt er nog even samen gerepeteerd aan de gezamenlijke muziekstukken. Tussen de repetitie en het optreden gaan de muzikanten gezellig met z’n allen eten. Al twee jaar achter elkaar is er zo’n uitwisseling geweest met Excelsior Baflo en de Harmonie en dat was bijzonder gezellig. Daarom stelde dirigent Arend Gerds voor om dit jaar nog grootser uit te pakken en ook zijn andere orkest, Opwaarts uit Uithuizen, erbij te betrekken. Dit belooft wat moois te worden.